Artikel

Dit is een nieuwsbericht; het verschijnt enkel op de home page.

 

 

Zon 26/5: Doe de stemtest

 

Welke schaakclub past het best bij u? Doe de test hier en kom het te weten!

1. Ik schaak om ... a) vrijdagavond een gezellige avond te beleven b) een oefening in cerebrale fitheid 2. Schaken is ... a) louter een spelletje b) veel meer dan dat 3. Mijn stijl is eerder a) strategisch b) tactisch

Of u nu een keihard competitiedier bent of een relaxte hobbyist SK Brasschaat heeft voor iedereen wat te bieden.

Behalve nu vrijdag helaas. Wegens de voorbereidingen op de verkiezingen zal de club op 24 mei dicht zijn!

 

Stemtest

 

Haha, 1. Om thuis eens weg te zijn. 2. Chaotisch, rococo of late barok misschiebn.

 

Schaken is NIET voor sissies !

 

1. Ik schaak om : gedurende een paar uur volledig van al mijn dagelijkse beslommeringen af te zijn. Klinkt vreemd om je hoofd leeg te maken door enige uren intens te concentreren, maar toch is het zo.

2. Schaken is : NIET voor sissies ! Enkel jij en niemand anders is verantwoordelijk voor je resultaat.In tegenstelling tot bijvoorbeeld voetbal, kan je je verlies niet op de coach steken, of afschuiven op de slechte staat van het veld (= bord) of op de keeper, of op de scheidsrechter. Neen, als je verliest heb je dat enkel en alleen maar aan jezelf te danken. Daartegenover staat natuurlijk dat als je wint, je de eer helemaal alleen kan opstrijken. Ik stel in het dagelijks leven helaas vast dat veel mensen niet kunnen/durven toegeven dat hun falen op gelijk welk vlak dan ook in vele gevallen gewoon aan zichzelf ligt. Het vergt van een mens nu eenmaal een zekere "backbone" om dat te kunnen toegeven . Ik denk eerlijk gezegd dat dit de reden is waarom schaken veel mensen afschrikt, maar dit laatste is mijn persoonlijke mening. Kortom, schaken is NIET voor sissies !

3. Mijn stijl is : Trial and Error . No further comments :-)

 

Mijn stemtest

 

Ik kom schaken omdat ........ ha, ja...... Omdat ik dat plezant vindt ! Juist ! Niettegenstaande...... ha ja, wa was da na weer !!!!

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn