Artikel

Dit is een nieuwsbericht; het verschijnt enkel op de home page.

 

 

Covid ronde 3 voorlopig de laatste!

 

De op 24u ingestelde avondklok maakt het ons de komende vier weken onmogelijk officiële partijen te spelen. Hopelijk kunnen we vanaf 20 november hervatten.

Resultaten en rangschikking na ronde 3.

 

Suggestie

 

Bedankt Willem voor de organisatie en administratie van het covid tornooi. Ik vroeg me af of het een optie zou zijn om het tornooi toch verder te zetten door het aanvangsuur van de wedstrijden te vervroegen naar bv. 19.00 en te spelen aan het tempo dat ook in het Zilveren Toren tornooi wordt gebruikt. In dat geval vallen de extra 30 minuten na 40 zetten weg voor beide spelers zodat alle wedstrijden ten laatste rond 23.00 zouden afgewerkt moeten zijn. Tijd genoeg om nog voor 24.00 in ons kot te geraken. Wellicht kan er voorlopig niet meer in de Hemelhoeve gespeeld worden door de horecabeperkingen maar misschien zou er dan terug uitgeweken kunnen worden naar het cultureel centrum in de Grasdries, er van uitgaande dat deze locatie niet als horeca wordt gecatalogeerd.

 

Zelfde suggestie, warm aanbevolen

 

Ik had net hetzelfde idee als Dirk. Zo zou het toch nog mogelijk zijn om onze hobby te blijven uitoefenen, in deze tijden van weinig sportieve, culturele en sociale activiteit. En straks de winter voor de deur. Ik denk ook dat dit perfect haalbaar moet zijn : start om 19u, Fisher-tempo zonder 30 minuten extra = einde omstreeks 23u en op tijd in ons kot. We hebben dan toch nog een mooie partij kunnen spelen.

 

goed voorstel om verder te spelen

 

het tornooi wordt goed gecoördineerd, ook nog tof van commentaar voorzien, verdergaan kan ik alleen maar steunen; mocht de vervroegde en verkorte speeltijd een probleem zijn, is er ook nog het alternatief om zaterdag of zondag te spelen.

 

Clootona

 

Clootona regels maken het voor iedereen moeilijk en de volgende weken zullen er voor mij helaas niet inzitten.

 

En geloof me, als fietsambassadeur van de club ;-) kan ik enkel maar zeggen dat - niettegenstaande mijn traject goed verlicht is er toch veel plekken zijn waar ik als fietser echt niets van autobestuurders kan zie!n - ik mijn wekelijkse schaak-fietstochten gedurende die tijd echt wel ga missen !! ja,.. shit happens, he ..

 

Als Clootona regels het toestaan ben ik zeker vanaf 20 nov present.

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn