Artikel

Dit is een nieuwsbericht; het verschijnt enkel op de home page.

 

 

Gezocht : Nieuwe Secretaris voor Schaakkring Brasschaat

 

Net zoals iedereen heb ik naast de schaakclub ook nog een leven.

Helaas is het nu zo dat ik dat niet meer kan / ga kunnen combineren met de taken van secretaris v/d schaakclub. Ik moet mij de komende tijd 100% kunnen inzetten voor mijn verplichtingen, zowel op familiaal als op professioneel vlak.

Met spijt in het hart moet ik dan ook ontslag nemen uit het bestuur v/d schaakclub. Het is beter in schoonheid te eindigen, dan op een moment vol ergernis te moeten stoppen.

Bij deze is de schaakclub dan ook op zoek naar een nieuwe secretaris. Ik wil zeer zeker benadrukken dat ik NIET met boosheid WIL, maar met spijt MOET stoppen. Ik ga dan ook alle taken nog doen tot en met AV van vrij 6 september.

Mijn opvolger zal altijd op mij kunnen rekenen moest hij/zij nog vragen hebben.

Dit bericht werd ook naar elk door de club gekend mail adres gestuurd.

 

Niet gewoon spijtig, maar enorm spijtig ! ! !

 

Dat is een verrassing van formaat. Maar als de plicht roept, dan doet men wat nodig is. Dat begrijpt iedereen wel ! En dat verdient respect. Je bent een goede secretaris met een hart voor de club ! Hopelijk kan je je hobby blijven uitoefenen en vindt de club een waardige opvolger. Wat mij betreft ... zeer hartelijk dank voor al je inspanningen.

 

Bedankt Jan

 

Alle begrip voor je beslissing, Jan. Ik apprecieer de inzet en het enthousiasme waarmee je jouw functie steeds ter harte nam. Je hebt een nieuwe wind laten waaien binnen de club en je talrijke initiatieven hebben zeker een aantal nieuwe leden voor onze club opgeleverd. Bedankt voor alles.

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn