kalender  -  blog  -  ploegresultaten  -  resultatenoverzicht  -  statistiek  -  historiek

 

Interclub

Deze blog bundelt aankondigingen, verslagen, en diverse berichten, alle in verband met de Interclub competitie. Wat hier toegevoegd wordt, wordt ook zichtbaar op de home page, waar alles sneller wegzakt omdat daar meer onderwerpen aan bod komen.

 

Er zijn momenteel 178 artikels beschikbaar. Om een artikel volledig te zien dient u eerst de titel ervan aan te klikken.

 

zoeken

 

 

NIC 2023-2024 R6: resultaten en verslagen

 

Interclub R6123456

Na bijna 2 maanden was het eindelijk zover. De Nationale Interclubcompetitie ving vandaag weer aan. Hoe onze spelers de winterbreak verteerden kan u hier lezen.

Mag ik de ploegkapiteins verzoeken hier een verslag van hun ontmoeting te posten?


Er zijn drie reacties.

 

Enkel beschikbaar voor clubleden

?

 

Dit artikel is niet publiek beschikbaar; enkel clubleden kunnen het zien, na aanmelden.

 

Enkel beschikbaar voor clubleden

Chesslooks lookte thuis niet goed tegen Brasschaak 4, uitslag 0 - 4

 

Dit artikel is niet publiek beschikbaar; enkel clubleden kunnen het zien, na aanmelden.

 

Wat gaat het worden vandaag

 

Wat zou het gaan worden vandaag. Het weer zat al niet mee. In Nederland was het slecht schaakweer dat wil zeggen voornamelijk zonnig maar naarmate wij dichter bij België kwamen werd het beter. Flinke wolkenvelden en regen die gestaag uit de hemel bleef neerdalen. Overigens hebben wij België net kunnen halen aangezien wij geconfronteerd werden met brandstof tekort daardoor waren wij gedwongen om terug te keren naar Zundert om aldaar te kunnen tanken. Maar goed, daar gaan wij nu niet verder over uitweiden. Zijn er nog vragen over dit verslag dan kunt u ze na afloop gerust stellen.

...

 

Enkel beschikbaar voor clubleden

Mol 3 totaal gemold door Brasschaat 4

 

Dit artikel is niet publiek beschikbaar; enkel clubleden kunnen het zien, na aanmelden.

 

Nic 2023-2024 R3: resultaten en verslagen

 

Interclub R3123456

Op zondag 22/10 stond de 3de ronde van de NIC ingepland. KASK hun lokaal was onbeschikbaar en kwamen bij ons spelen. Zo kregen een aantal van onze spelers het bijzondere voorrecht voor de 3de keer thuis te spelen. En volgende keer voor de 4de keer. Dat is volgens mij een unicum. Onze ploegen deden het erg goed. Hoe dat ging verneemt u hopelijk hier. Mag ik de ploegkapiteins verzoeken hier een verslag van hun ontmoeting te posten.


Er zijn drie reacties.

 

NIC 2023-2024 R1: resultaten en verslagen

 

Interclub R1123456

Na een desastreus seizoen 2022-2023 gaan we er met vernieuwde goede moed tegenaan om het seizoen 2023-2024 een stuk succesvoller te laten verlopen.

Het wordt wellicht voor iedereen een fijner seizoen. De basisgedachte dit seizoen: vaste(re) teams en meer teamspirit. Dat is voor jullie fijner, maar zeker ook voor de interclubverantwoordelijke.

Mag ik de ploegkapiteinsverzoeken hier een verslag van hun ontmoeting te posten?


Er is één reactie.

 

NIC 2022-2023 R2: Resultaten en verslagen

 

Interclub R2123456

Tweede interclubzondag dit seizoen, tweede prachtige zonnige dag. De weergoden zijn ons niet zo gunstig gestemd. Althans ik schaak toch liever bij onguur weer dan op zo'n heerlijke dag.

Een cruciale zondag voor het behoud van de eerste ploeg. Rechtstreekse concurrent Oostende komt op bezoek. Toch wel enkele afzeggingen. Dus mijn voornemen om de ploegen zoveel als mogelijk in de vaste opstelling te houden mocht naar de vuilbak verwezen worden. De sterkst mogelijke vervangers werden opgeroepen om BRA 1 aan matchpunten te helpen.

...
Er zijn drie reacties.

 

NIC 2022-2023 R1: Uitslagen en verslagen

 

Interclub R1123456

Wat was het een (te?) mooie herfstdag om de nieuwe interclubcompetitie in te zetten. Heel wat spelers stoppen voor één of meerdere jaren met de interclub. Het ene seizoen is duidelijk het andere niet. Het zal moeilijk worden om de prachtprestaties van vorig seizoen te evenaren. Hoe verliep de eerste speeldag? U verneemt het hopelijk hier.

Mag ik de ploegkapiteins verzoeken hier een verslag van hun ontmoeting te posten?


Er zijn vier reacties.

 

NIC 21-22 R11: resultaten en verslagen

 

Interclub R111234567

Het was een zonnige zondag om onze laatste thuismatch van het seizoen af te werken. BRA 4 kreeg een forfaitoverwinning in de schoot geworpen. De meeste andere ploegen kregen een zware tegenstander voor de borden geschoven. Hoe verging het hen? Dat leest u hopelijk hier.

Mag ik de ploegkapiteins verzoeken hier een verslagje van hun ontmoeting te posten?


Er zijn vier reacties.

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 01-Sep-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn