Artikel

Dit is een nieuwsbericht; het verschijnt enkel op de home page.

 

 

Zwoegende Zottegemse zotten ...

 

Deze vrijdag vond in Zottegem het gerstenattoernooi plaats. Het werd een gezellige en toffe bedoening met de Zottegemnaars en hun buren.

Uiteindelijk vonden 31 spelers de weg naar het lokaal. Organisator David Roos was een beetje ontgoocheld over de beperkte opkomst, maar dat weerhield de aanwezigen er niet van om in een gemoedelijke sfeer vol aan de bak te gaan voor de overwinning.

De topfavorieten voor de overwinning kwamen vnl. uit Zottegem zelf, namelijk Dirk Michiels (2283) en Adriaan Roos (2226) maar werden aangevuld door mezelf (met 2227 elo).Ik bleek gelukkig terug goed in vorm te zijn voor een potje te blitzen want ik werd afgetekend eerste met 10,5/11. Tweede werd uiteindelijk Matthias de Weird (1861, 8/11) en David Roos vervolledigde het podium (7/11).

Een aangenaam blitztoernooitje en zeker een aanrader om eens mee te spelen inde volgende editie. Ik hoop van er volgend jaar terug bij te zijn!

De volledige uitslag vind je hier

 

Amai nog ne slokop!

 

Mijn gelukwensen met uw monsterscore!

 

Enkel beschikbaar voor clubleden

Zwarte schaap

 

Dit bericht is niet publiek beschikbaar; enkel clubleden kunnen het zien, na aanmelden.

 

Ons blitzkampioenschap heeft versterking nodig

 

Wow, Nils, je blitzt nog straffer dan we dachten: in Zottegem haalde je 6,5/7 tegen de 2000-plussers. Ik heb het eens nagekeken, en in de laatste 5 seizoenen heb je in ons blitzkampioenschap 52 partijen gespeeld zonder één nederlaag. Johan is dan nog de enige die jou (in 5 onderlinge partijen) een remise wist te ontfutselen. Toon en ik tellen intussen 4 nederlagen, Kevin en Redi 2, Robin 1. Hierbij doe ik dan ook een warme oproep aan alle sterke blitzers om Nils waardig weerwerk te komen bieden in het blitzkampioenschap. Hij verdient het !

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn