Artikel

Dit is een nieuwsbericht; het verschijnt enkel op de home page.

 

 

Snelschaakkampioenschap van de Liga Antwerpen op woensdag 11 november

 

Enkele weken geleden maakte de Liga Antwerpen bekend dat hun blitzkampioenschap zal gespeeld worden op woensdag 11 november vanaf 14u30, online op Lichess (11 ronden, 3 minuten + 2 seconden increment). Momenteel ben ik de enige ingeschreven Brasschaker (op 20 deelnemers), maar inschrijven kan nog steeds via de website van de liga (https://www.schaakliga-antwerpen.be/snleschaak-kampioenschap-online/) Misschien tot dan...

 

Ik vind hem niet ...

 

De deelnemerslijst. Waar heb jij die gevonden? Op lichess zie ik slechts 6 deelnemers

 

Deelnemers

 

De deelnemerslijst hebben ze vandaag per e-mail gestuurd naar degenen die zich al hadden ingeschreven. Tot nu toe zijn Daniël Sadkowski en Emilio Rodríguez de hoogst geklasseerden onder de 20 ingeschreven spelers. De deelnemerslijst op Lichess is momenteel onvolledig omdat je daar nog eens apart op "Join" moet klikken en het wachtwoord ingeven. Ik heb dit zojuist gedaan en sta er nu ook bij.

 

starwatchbiker

 

Aangezien het onmogelijk is om met de fiets naar een online tornooi te gaan en ik 's avonds vaak naar de sterren kijk, heb ik me maar als starwatchbiker ingeschreven.

Zou veeeel liever ( met de fiets uiteraard ;-) ) op vrijdagavond gaan schaken, maar ja, in deze Clootona tijden moet men al met weing tevreden zijn .

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn