Artikel

Dit is een nieuwsbericht; het verschijnt enkel op de home page.

 

 

Clubtornooi Braschil 2022

  Zes stukken

Het Clubtornooi is gedaan. Proficiat aan de winnaars, en aan al de deelnemers bedankt voor jullie deelname! De uitslagen staan op clubtornooi Brasschil 2022 Hopelijk was het voor de enkele bezoekers ook leuk, bedankt aan hen die even zijn langsgekomen.

 

Bedankt Guy ! ! !

 

Hartelijk dank aan Guy , Jan en o.a. Molleke, Bernadette en anderen voor deze mooie organisatie. Ik denk dat de meesten er van genoten hebben en jullie verdienen héél zeker een ferme pluim.

Er is hevig gestreden voor een klassementsplaats. Het tornooi heeft verschillende nieuwe leden aangebracht en het clubkampioenschap zal hierdoor zeker weer een interessant denksport- gebeuren worden. Ook de jeugd kwam aan zijn trekken en dat is fijn ! Tot op de algemene vergadering !

 

Re:

 

Als bezoeker kan ik niks anders dan vaststellen dat Guy Baete enkele tientallen mensen een zeer fijne week bezorgd heeft !

Zowel van binnen als van buiten de club.

Er zijn weinigen die dat kunnen zeggen !

 

Proficiat Guy!!

 

Ook van mij een dikke proficiat aan Guy voor de vlekkeloze organisatie van dit zeer aangename clubtornooi Braschil! Ik heb ervan genoten.

Dit is een zeer waardig alternatief voor het grote tornooi Brasschaat Open, dat we spijtig genoeg al 3 jaar moeten missen. Het feit dat er in dit tornooi Braschil met gesloten reeksen van 10 deelnemers werd gespeeld, maakte het des te aantrekkelijker, elke partij was daardoor interessant.

Verder ook een dikke merci voor de vrijwilligers die zich belangeloos hebben ingezet voor de bar en de receptie op zondagavond.

Hopelijk tot volgend jaar!

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn