kalender  -  blog  -  ploegresultaten  -  resultatenoverzicht  -  statistiek  -  historiek

 

Zilveren Toren

Deze blog bundelt aankondigingen, verslagen, en diverse berichten, alle in verband met de Zilveren Toren competitie. Wat hier toegevoegd wordt, wordt ook zichtbaar op de home page, waar alles sneller wegzakt omdat daar meer onderwerpen aan bod komen. Zoals altijd bepaalt het hangslotje wie het allemaal kan zien.

 

Er zijn momenteel 72 artikels beschikbaar. Om een artikel volledig te zien dient u eerst de titel ervan aan te klikken.

 

zoeken

 

 

ZT 2020 R6: Resultaten en verslagen

 

ZT R6123

Op vrijdag 21 februari verzamelen onze 3 teams weer in het GIB om partij te geven voor de Zilveren Toren. Wat wordt het ditmaal. U verneemt het hier. MAg ik de ploegkapiteins verzoeken hier een verslag van hun ontmoeting te posten?


Er zijn vier reacties.

 

ZT 2020 R5: resultaten en verslagen

 

ZT R5123

Het Zilveren Torenseizoen van de Brasschaatse teams is er één zonder uitschieters. We win some, we lose some. Wat zal de vijfde speeldag brengen? Dat leest u hier.

Mag ik de ploegkapiteins verzoeken hier een verslag van hunt ontmoeting te posten?


Er zijn twee reacties.

 

Enkel beschikbaar voor clubleden

ZT 2020: R4 resultaten en verslagen

 

ZT R4123

Dit artikel is niet publiek beschikbaar; enkel clubleden kunnen het zien, na aanmelden.

 

ZT 2020 R2: resultaten en verslagen

 

ZT R2123Goed zo.

Na de rampzalige start van SK Brasschaat in de ZT-competitie is het tijd voor eerherstel in ronde 2.

Mag ik de ploegkapiteins verzoeken hier een verslag van hun ontmoeting te posten?

Ik wens iedereen veel succes toe!


Er zijn drie reacties.

 

ZT 2020 R1: resultaten en verslagen

 

ZT R1123Bedenkelijk.

Op 10 januari is het weer zo ver: de start van de Zilveren Toren. Een competitie die we enkele jaren geleden nog wonnen.

Ondertussen hebben we wel nog een team in de eerste afdeling, maar de belangstelling van onze clubleden voor deze competitie is helaas tanende. Een jammerlijke ontwikkeling.

Amper 14 leden gaven zich dit jaar op. Genoeg voor 3 ploegen in te schrijven, maar dan mag er niet te veel mis gaan of we komen in de problemen. Hoe dan ook gaan de vaste spelers elke week weer het beste van zichzelf geven voor onze club!

...
Er zijn drie reacties.

 

Winst Brasschaat 2 tegen TSM 2

  Zilveren Toren

Gisteren mocht het team van Brasschaat 2 uit tegen TSM 2 in Mechelen. Door afzeggingen bestond het team ditmaal uit Carlos Dorcas, Leo Geylen, Willem Verlinden en Koen v Deynse. Op bord 1 speelde de tegenstander van Carlos een voor hem onbekende versie van het Caro-Kann met wit en al op de 5e zet Dh5. Uiteraard moet je altijd op de hoede zijn voor trucjes maar wederom bleek dat als een Dame zo snel naar buiten komt dat alleen maar tot kopzorgen kan leiden. Zwart kwam goed uit de opening, won een pion en met tijdnood van de tegenstander stapelde de fouten op.

...

 

Eervol ten onder tegen Mol 1 / ZT

  Zilveren Toren

Gisteren werd er voor het eerst in het seizoen 2019 weer geschaakt voor de Zilveren Toren. Brasschaat 2 mocht thuis de ploeg uit Mol ontvangen. De ploeg van Mol was vorig jaar gepromoveerd uit de 3e afdeling naar de 2e en Brasschaat 2 was dus gewaarschuwd. Ons team bestond uit Carlos Dorcas, Luc De Wachter, Koen v Deynse en Andre Osinga. Op bord 1 speelde mijn tegenstander de Franse Opening niet correct waarbij ik snel een pion voor kwam maar door een onnodige fout won hij kwaliteit en bewees hij dat 2 verbonden torens meer waard zijn dan loper en toren.

...

 

Zilveren toren ronde 9

  Zilveren Toren

Zilveren Toren R91234BYE

Ik wil iedereen graag bedanken voor hun deelname aan de zilveren toren ! Brasschaat 1 blijft na een moeilijk seizoen toch in eerste afdeling . Zij eindigde op de 7de stek . Een verlenging van hun titel van vorig jaar zat er nooit in .

Brasschaat 2 degradeert zoals verwacht terug naar de tweede afdeling . Hopelijk vonden ze het een leuk verblijf in de eerste afdeling .

Brasschaat 3 , 4 en 5 behouden hun positie in de derde afdeling . Ze eindigde mooi in een treintje achter elkaar ( 5de , 6de en de 7de plaats )

...
Er is één reactie.

 

Zilveren toren ronde 8

  Zilveren Toren

Zilveren Toren R8123BYE5

De ploegkapiteins kunnen hier hun verslag plaatsen

 

Zilveren toren ronde 7

  Zilveren Toren

Zilveren Toren R712345

De ploegkapiteins kunnen hier hun verslag plaatsen


Er zijn twee reacties.

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 01-Sep-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn